‘Week van het christelijke boek’ bij boekhandel De Vos Lezen en Wonen

SLIEDRECHT – Van woensdag 20 maart t/m zaterdag 30 maart 2019 is het de ‘Week van het christelijk boek’ bij boekhandel De Vos Lezen en Wonen aan Thorbeckelaan 19. Bij aanschaf van een bedrag van € 12,50 krijg je in deze periode het boek Lichtval van Marianne Grandia cadeau.

Al  jaren doet de boekhandel mee met het actieboek van de belangenorganisatie van het christelijke boek (BCB, Harderwijk). Je krijgt het gratis actieboek Lichtval van schrijfster Marianne Grandia.

De ‘Week van het christelijke boek’ is een initiatief van de brancheorganisatie voor het christelijke boeken- en muziekvak (BCB). De campagne stimuleert het schrijven, uitgeven, verkopen en lezen van christelijke boeken.

Lichtval
Na veertien jaar huwelijk staan Thijs en Jolanda niet langer naast maar tegenover elkaar. Een ingrijpende verandering op het werk van Thijs zet de boel op scherp. Beiden staan voor een keuze, die niet goed uitpakt. Thijs vertrekt naar Groningen, Jolanda blijft in Brabant, samen met hun kinderen. In de aanloop naar de eerste afspraak met een mediator die hen zal helpen met het regelen van de scheiding, blikken Thijs en Jolanda allebei vanuit hun eigen emoties op hun huwelijk terug. Waar en wanneer zijn ze elkaar kwijtgeraakt? En is er nog een weg terug? Een verhaal over de kwetsbaarheid van liefde, dat je als lezer aan het denken zet. Wil ik gelukkig worden of gelukkig maken?

Grandia
Marianne Grandia debuteerde in 2011 met de roman Witter dan sneeuw, die direct werd bekroond met de Publieksprijs Christelijke Boek 2012. Inmiddels heeft ze twee non-fictieboeken, een novelle en vier romans op haar naam staan. De laatste roman, Onder Zijn vleugels, verscheen in 2018. Grandia (1965) werd geboren in Alphen a/d Rijn en woont met haar man in Woudrichem.

Een reactie plaatsen

*=Verplicht veld