‘Week van Gebed’ brengt mensen uit alle ‘richtingen’ samen

SLIEDRECHT – Volgens de organisatie van de ‘Week van Gebed’ zijn de eerste twee bijeenkomsten deze week goed bezocht. Ook online wordt gekeken. Het thema dit jaar is: ‘Doe goed, zoek recht’. Vanuit dat thema staat elke avond een andere aspect centraal.

Gelovigen van allerlei ‘richtingen’ bidden voor Sliedrecht, de wereld en gerechtigheid. Vanuit meerdere kerken wordt aan de ‘Week van Gebed’ meegewerkt. Ongeveer 80 personen per keer bidden en zingen samen tijdens de bijeenkomsten.  

Lineke Ouderkerk van de Rooms Katholieke Heilige Theresia van Ávila Parochie is onder de indruk: “De ‘Week van Gebed‘ brengt al jaren mensen uit allerlei ‘richtingen’ bijeen rondom het licht van Christus. Waardevolle momenten van gebed voor een betere wereld en warme ontmoetingen tussen christenen. Het is een heel klein schakeltje, maar onze samenwerking is groots.”

Gebedsmomenten
De gebeden zijn daar ook op afgestemd, zodat alle avonden afwisselend zijn en elkaar aanvullen. Elke bijeenkomst wordt verzorgd door een andere kerk of geloofsgemeenschap. De gebedsmomenten duren ongeveer een half uur. Ook de komende dagen ben je om 19.30 uur welkom: 

  • Woensdag 18 januari 2023: LEEF!, Groen van Prinsterschool, Frans Halsstraat 1
  • Donderdag 19 januari 2023: Gereformeerde Kerk, Middeldiepstraat 6
  • Vrijdag 20 januari 2023: Rooms Katholieke Kerk, Stationsweg 179

Plaats een reactie

*=Verplicht veld