Wedstrijden afgelast vanwege weer of wegsitutatie

SLIEDRECHT – De situatie op de weg door het winterweer of de sneeuwval is voor sommige sportclubs aanleiding om wedstrijden niet te spelen. 

De gladheidsituatie ingeschat door de Verkeersinformatiedienst. (Tweet VID)

Korfbalvereniging Merwede/Multiplaat ziet bijvoorbeeld af van het spelen van een wedstrijd in Rotterdam. De vereniging vindt het niet verantwoord de weg op te gaan. De Verkeersinformatiedienst verwacht dat de gladheid in onze regio nog uren duurt. 

Volleybal
Het cmv volleybaltoernooi in Meerkerk waar de CMVjeugd van Sliedrecht Sport aan mee zou doen zaterdagmorgen is vrijdagavond afgelast i.v.m. de weersverwachtingen. De oefenwedstrijd Sliedrecht Sport Dames 1 tegen Flamingo’s is voor zaterdagavond vanwege het winterweer ook afgelast. 

Duik afgelast
Nieuwjaarsduik Moby Dick is afgelast. JB1 (Sliedrecht Sport) wacht in Dordrecht nog steeds op tegenstander uit Vianen (Servia) wedstrijd had om 09.45 uur moeten starten. 

Zwemmen
De selectie van Door Water Fit reist niet af naar Barendrecht voor een wedstrijd vanwege het winterweer.

Toernooi gaat niet door
Het 7-7 toernooi voor senioren en A-junioren bij v.v. Sliedrecht gaat niet door. De start was na het middaguur. De nieuwjaarsreceptie gaat wel door bij de voetbalvereniging.

Gaat jouw wedstrijd (van een Sliedrechtse vereniging) door de omstandigheden ook niet door? Meld het ons per e-mail: info@sliedrecht24.nl of in een reactie onder dit artikel.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld