‘Wasvrouwen’ Wilhelmus’ Winterguard wassen auto’s voor financiering hobby

door Hans van der Aa
SLIEDRECHT – Na de vele regenbuien van de laatste weken konden verschillende auto’s wel een goede wasbeurt gebruiken. Op de parkeerplaats achter het verenigingsgebouw van Wilhelmus’ Muziekkorpsen aan de P.A. de Genestetstraat zijn zaterdagmiddag 19 augustus 2023 auto’s gewassen. De opbrengst van de carwash was bestemd voor de Wilhelmus’ Winterguard.

Water, shampoo, sponsen en microvezeldoeken verrichten wonderen. De dames van de Winterguard zetten zich graag in om auto’s te laten shinen. Ook deze Toyota Aygo gaat blinkend naar huis. (Foto Hans van der Aa / Sliedrecht24)

Tekst gaat verder onder foto.

Het nieuwe seizoen gaat binnenkort van start. Uniformen, zaalhuur, inschrijfgelden voor optredens en dergelijke kosten veel geld. Daarom was deze carwash-actie een nuttig initiatief. Tijdens het wassen was er een mogelijkheid om een drankje te drinken. Iedereen die zijn of haar auto voor een wasbeurt kwam brengen, kreeg als extraatje een lot voor het Rad van Fortuin. Om de wasplaats nóg aantrekkelijker te maken werd er af en toe ook gedanst!

Plaats een reactie

*=Verplicht veld