Japans restaurant Oishi Fusion

Warme winterkost zorgt voor gezelligheid in ‘t Middelpunt

door Hans van der Aa
SLIEDRECHT – In buurthuis ‘t Middelpunt aan de Middeldiepstraat werd vrijdagavond 14 februari 2020 genoten van ‘ouderwetse’ Hollandse wintergerechten. Na eerdere aankondiging kwamen zo’n vijftien tot twintig bewoners van de Oude Uitbreiding op de goed gevulde pannen af. In een gezellig samenzijn werd niet alleen gesmuld van boerenkool, hutspot en hachee, maar ook gehaktballen, zuurkool met worst en spek werden op de borden geschept. Toetjes met chocolade-, toffee- en vanillepudding met slagroom maakten de maaltijd compleet. 

Met herfstachtig weer buiten werd binnen genoten van winterse gerechten. Uiterst rechts op de foto Jacco de Koning, een van de initiatiefnemers van ‘t Middelpunt. (Foto Hans van der Aa / Sliedrecht24.nl)

’t Middelpunt is een stichting die de Oude Uitbreiding in Sliedrecht (en omstreken) een warm hart toedraagt. De stichting wil in de wijk graag een positieve bijdrage leveren om mensen bij elkaar te brengen. Hoewel dit gedaan wordt vanuit christelijke levensovertuiging, wordt daarbij geen onderscheid gemaakt. Iedereen is welkom, ongeacht geslacht, leeftijd, nationaliteit, ras, levensovertuiging, enz. De komende tijd staan er weer verschillende activiteiten op de agenda. Veel activiteiten draaien rondom ontmoeting en dat kan op verschillende manieren. Op de agenda staan onder andere Koffie & (Klets)koek, Haak aan en help, Soep & Spel, Blik op de Bijbel en Bidden voor de wijk of een Middagje gezelligheid. Meer informatie is te vinden op de website van Stichting ‘t Middelpunt. 

Plaats een reactie

*=Verplicht veld