Vuurwerk door open slaapkamerraam gegooid

SLIEDRECHT – Door een open raam van een slaapkamer van een woning aan de Zuiderzeestraat is zaterdagmiddag 16 oktober 2021 vuurwerk naar binnen geggooid. Er ontstond binnen lichte schade, maar het kwam niet tot een brand. 

Dit was de schade aangericht door het vuurwerk. (Instagramfoto wijkagenten Sliedrecht)

“Hoe dom kan je zijn om vuurwerk heel gericht door een open raam van een slaapkamer te gooien?? Wij mogen met zijn allen heel blij zijn dat er geen woningbrand ontstaan is !! Als gevolg van het vuurwerk is er nu brandschade aan een houten kastje, in de laminaatvloer en op een stoffen kussen. Wat denk je dat dit “grapje” gaat kosten voor de bewoners ??”, schrijven de Sliedrechtse wijkagenten op Instagram, “En wat als het bed of het synthetische blouseje, dat daar ook hing ook een vonkje hadden gehad?? Denk gewoon na voordat je denkt stoer, grappig of weet ik veel wat te zijn!!”

3 gedachten over “Vuurwerk door open slaapkamerraam gegooid”

 1. Als er een pakje snoep in de super achterover wordt gedrukt, en diegene wordt gepakt, komen er zeker 3 politievoertuigen ter plaatse. Als je hondje poept terwijl je hier belasting voor betaald. Komt er een boa ( meestal een medelander. Geef ze een kostuum, telefoon, en pepperspray, en ze hebben macht) achter een boom vandaan. Maar als je belt over overlast. Moet je bellen naar ??? en als je dan iemand van de wet aan de lijn krijgt, gaan ze kijken of ze hier of daar iemand kunnen optrommelen, en als je geluk heb komen ze na een half uur. Tuurlijk blijven de boosdoeners wachten op de wetsdienaars. We hebben wel een politie bureau. Maar daar kunnen ze wel asielzoekers in stoppen. Het staat tenslotte toch leeg. Geen politie bureau. Geen banken. Wel slapende ambtenaren. Nou ja. Oké. Er zijn er een paar wakker.
  Dus hoe kan je nou zeggen. Gemeente doe iets. Op zaterdag en zeker op zondag doen onze gemeente ambtenaren niets, en de andere dagen doen ze weinig. OJA. Ze praten stom om over het spoor te bouwen, en ander stomme dingen die nergens op slaan. Dus als u denkt dat u serieus wordt genomen door ons ambtenaren pakket, dan heeft u nog slapers in uw ogen.

 2. Ja hoor het weer zover met klote vuurwerk tot midden in de nacht.
  Waar is de handhaving,geen agent te vinden die lui hebben vrij spel.
  Als dat zo door moet gaan tot oud en nieuw zijn we klaar mee.
  Gemeente Sliedrecht doe er is wat aan,de zweep erover of zo!!!!!!!!.

 3. het is gewoon wachten op problemen, er wordt elke avond vuurwerk afgestoken en niemand die er iets tegen doet, geen politie te zien, geen boa of wijkagend, elk jaar hetzelfde probleem al jaren lang, ik zou zeggen gemeente Sliedrecht DOE IETS zodat de overlast stopt

Plaats een reactie

*=Verplicht veld