Vrouw overleden na ernstig letsel bij ongeluk op Thorbeckelaan

SLIEDRECHT – Een vrouw (63) uit Sliedrecht is vrijdagmorgen 18 november 2022 zwaargewond geraakt bij een ongeluk op de Thorbeckelaan en later aan haar verwondingen overleden. Het ongeluk gebeurde vroeg in de ochtend, toen ze met haar rollator wilde oversteken en werd aangereden door een man (54) uit Sliedrecht.

Het ongeluk was nabij de Reigerlaan, toen de vrouw omver werd gereden. (Foto Ruben van der Sterren / Sliedrecht24)

Hulpdiensten rukten groot uit, waaronder de traumahelikopter. Samen met een arts van de heli vertrok een ambulance naar het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam. De politie deed onderzoek op de plaats van het ongeluk. 

3 gedachten over “Vrouw overleden na ernstig letsel bij ongeluk op Thorbeckelaan”

 1. Zag in dit bericht de oplossing van drempels en dergelijke voorbij komen..zo staan er ook foeilelijke roestbakken op de dijk…die zorgen alleen voor meer gevaar…je moet eens in een ambulance liggen…dan zijn drempels , bloembakken en andere goedbedoelde obstakels een ramp…voor chauffeur en patiënt…heb daar 2 x ervaring mee…

 2. Compleet mee eens wat Ellen schrijft

  Heb hier al div malen voor gewaarschuwd via dit medium en andere
  Jammer dat dit nu toch gebeurd is

  Gemeente Sliedrecht
  Pak je aansprakelijkheid en doe hier iets aan
  Het is echt veel te smal en onoverzichtelijk
  Leg drempels of andere snelheids beperkende maatregelen

 3. Sterkte voor de nabestaanden!

  Nu is er op de plek waar de vrouw overstak wel geen zebrapad, maar de Thorbeckelaan, Rembrandtlaan en Deltalaan worden door menig weggebruiker gebruikt als racebaan.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld