Japans restaurant Oishi Fusion

Vroege Vogels TV kampeert in Biesbosch

DORDRECHT / SLIEDRECHT – Vroege Vogels TV begint het nieuwe seizoen met kampeerspecials. Het team groef zich voor de eerste uitzending in in natuurgebied De Biesbosch om een paar dagen en nachten het ritme van de natuur te ervaren. Dat maakt maandag 21 augustus 2017 de in Sliedrecht geboren boswachter van Staatsbosbeheer in de Biesbosch Thomas van der Es bekend.

Het team van Vroege Vogels TV en boswachter Thomas van der Es tijdens de opnamen van het programma. (Foto Thomas van der Es)

Presentatrice Milouska Meulens sloeg haar tent op in Nationaal Park De Biesbosch. Tussen de muggen en de zomerse stortbuien door genoot ze van dit natte natuurgebied. Samen met boswachter en oud-Sliedrechter Thomas van der Es kanoot ze door de prachtige kreken. In de uitzending zie je of het haar lukt om de bever te spotten? Het team gaat verder op pad met de Natuur-en Vogelwacht Biesbosch om cameravallen te controleren. Ook sluiten ze aan bij een vleermuisonderzoek en nemen ze een kijkje bij jonge visarenden. Deze uitzending van Vroege Vogels TV is dinsdag 22 augustus 2017 om 19.25 uur te zien op NPO2.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld