Vrijwilligers gezocht om afval te prikken

SLIEDRECHT – De gemeente Sliedrecht zoekt vrijwilligers om afval te prikken in het dorp. Wie zapper (ZwerfAfvalPrikker – red.) wil worden, mag zich melden bij het Milieupark, het gemeentekantoor of per e-mail op [email protected]

Het is niet heel erg duidelijk waarom de gemeente juist nu deze oproep doet, want er zijn geen directe aanwijzingen dat er bergen afval in wijken zwerven. (Foto via gemeente Sliedrecht)

Belangstellenden kunnen bij de gemeente terecht voor een grijper, een ring en vuilniszakken. “Iedereen kan helpen om zwerfafval uit ons straatbeeld te laten verdwijnen. Heel eenvoudig door die rondwaaiende krant op straat op te pakken en in de afvalbak te gooien. Of door dat blikje of patatbakje op het trottoir niet te laten liggen, maar in de afvalbak te gooien. Als we dat allemaal doen, zult u zien dat Sliedrecht er een stuk schoner uitziet. Dat is belangrijk, want we voelen ons prettiger in een schone omgeving”, schrijft de gemeente Sliedrecht. 

1 gedachte over “Vrijwilligers gezocht om afval te prikken”

  1. Komt er ook een Zapper van de maand? Ik vind dat er best iets tegenover mag staan, dat je een maand lang in het zonnetje wordt gezet.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld