Voorzitter v.v. Sliedrecht blikt terug en vooruit in speech

SLIEDRECHT – De nieuwjaarsreceptie van v.v. Sliedrecht was zaterdagmiddag 13 januari 2018 druk bezocht. Naast een toespraak door de voorzitter werden ook teams en leden in het zonnetje gezet voor hun prestaties. 

Voor een volle kantine sprak voorzitter Kees Verhoef de leden en vrijwilligers bij de voetbalvereniging toe.  (Foto Joop Hartog / Sliedrecht24)

Bij aanvang werd een minuut stilgestaan bij het overlijden onlangs van oud-trainer Wim Advocaat en oud-voorzitter Peter van Dommele.

Diepte- en hoogtepunten
In de speech stond v.v. Sliedrecht-voorzitter Kees Verhoef stil bij de hoogte- en dieptepunten van de club aan de Sportlaan. Als dieptepunt noemde Verhoef onder meer de degradatie uit de hoofdklasse naar de Eerste Klasse. Een dieptepunt vond Verhoef ook de inbraken, waarvan één met grof geweld. “Een witte vrachtwagen reed hier het terrein op en er werden machines ingeladen. We waren wel goed verzekerd”, sprak Verhoef. Als hoogtepunt in 2017 noemde hij de 3e Baggercup. Verhoef: “Ook dit jaar komt er een Baggercup met als hoofdsponsor Rabobank op vrijdag 9 en zaterdag 10 juni 2018. Daarvoor hebben zich nu al 48 teams aangemeld. Ook verschijnt er wederom een Baggerkrant.”

Verhuizing en veranderingen
Verhoef haalde in zijn toespraak ook de verhuizing in 2020 naar het Recreatief Knooppunt Sliedrecht aan. Het sportpark zou dan verhuizen van de Sportlaan naar de overzijde van het spoor in Sliedrecht-Noord. Verhoef: “Het besluit om te verhuizen is genomen. Met hulp van de gemeente Sliedrecht hebben we de accommodatie hier kunnen opknappen, zoals de kleedkamers en de bestuurskamer.” De staat was niet goed en renovatie kon niet worden uitgesteld tot de verhuizing. Pluspunten noemde Verhoef een nieuwe voetbaltechnische commissie, de verbeteringen van de website en de app van v.v. Sliedrecht. Hij had een woord van dank voor alle vrijwilligers, die zich wekelijks inzetten bij de vereniging. Vrijdag 6 april 2018 is er een vrijwilligersavond in de kantine. Kort stond hij stil bij het succesvolle jubileum 105 jaar van de club begin oktober 2017 met o.a. een reunie.

Walking football
Als nieuwtje noemde Verhoef een onderzoek naar walking football. Zeer populair na vrouwenvoetbal binnen de KNVB. De club kijkt of daar belangstelling voor is. Ook blijven er in 2018 andere activiteiten op sportpark De Lockhorst plaatsvinden zoals klaverjassen, darten en het de clinic meisjesvoetbal. “Daar deden 107 meisjes aan mee en dat komt in 2018 terug”, aldus Verhoef, die hoopt op een ‘gelukkig, gezond en sportief 2018’. 

Een reactie plaatsen

*=Verplicht veld