Voormalige Brijhapper wordt omgetoverd tot ‘Het Sint Nicolaas Hotel’

SLIEDRECHT – Kerkbuurt 87 heeft voorlopig een andere bestemming. Vanaf zondag 1 november 2020 is daar waar voorheen de Brijhapper zat, omgetoverd tot ‘Het Sint Nicolaas Hotel’, het onderkomen voor de medewerkers van Sint Nicolaas.

Sinterklaas heeft een onderkomen geregeld voor zijn medewerkers. Zij kunnen er met de kinderen knutselen. Vanwege het coronavirus met maximaal zes kinderen tegelijk.

Op deze locatie wordt er tijd en ruimte vrijgemaakt voor jonge Sliedrechters. Zaterdag 14, 21, 28 november en zaterdag 5 december 2020 van 10.00 – 16.00 uur zijn kinderen in de leeftijd van vier tot en met tien jaar van harte welkom om een mooie tekening of knutsel werk te maken voor Sint Nicolaas. Kinderen kunnen hun schoen en kunstwerk achterlaten in het hotel en het zou best eens kunnen dat er na afloop iets leuks in zit. Uiteraard mogen de jongere broertjes en zusjes en anderen onder de 4 jaar ook hun schoen zetten. De schoenen kunnen woensdag 9 december 2020 tussen 13.00 – 16.00 uur worden opgehaald. Uiteraard zullen de medewerkers van Sint Nicolaas de kinderen begeleiden.

Wie heeft speelgoed? 
Het evenement wordt georganiseerd door de Ondernemers Vereniging Kerkbuurt (OVK) en maatschappelijke organisatie Samen voor Sliedrecht. Zij zijn op zoek naar speelgoed, heel veel speelgoed, onbeschadigd, compleet, en schoon. Dat speelgoed kan worden afgegeven bij het Sint Nicolaas Hotel donderdag 5, 12 en 19 november 2020 en vrijdag 6, 13, 20 november 2020, van 13.00 – 16.00 uur. Dit speelgoed wordt aangevuld door de OVK met nieuw speelgoed en wordt dan beschikbaar gesteld aan kinderen uit gezinnen die het in deze tijd financieel moeilijk hebben. Wie wil communiceren met ‘Het Sint Nicolaas Hotel’ kan dat doen via per e-mail: [email protected]

2 gedachten over “Voormalige Brijhapper wordt omgetoverd tot ‘Het Sint Nicolaas Hotel’”

  1. Hier zou toch een thais restaurant komen? Tuurlijk, deze tijd misschien niet, maar dat idee stond al even… bekend hoe het daarmee staat?

Plaats een reactie

*=Verplicht veld