Voormalig politieman voor de rechter voor seks met kinderen

ROTTERDAM / SLIEDRECHT – Maikel D. (28) uit Sliedrecht staat woensdag 6 oktober 2021 voor de rechter, omdat de man seks heeft gehad met tenminste vier kinderen uit het dorp Brandwijk. Volgens de regionale omroep Rijnmond gaat het om jongens tussen de 6 en 12 jaar. De verdachte is een oud-politieman, die zijn straf nog niet hoorde. De Rechtbank Rotterdam doet woensdag 20 oktober 2021 uitspraak. 

De man werkte bij de zeehavenpolitie, waar hij is ontslagen. Alles speelde zich af in Brandwijk, waar ook de ouders van de verdachte wonen. Volgens het Openbaar Ministerie kende de politieman de slachtoffers via een speeltuinvereniging.

Strafeis
Justitie heeft tegen de man dertig maanden cel geëist, waarvan tien maanden voorwaardelijk. Hij moet zich onder behandeling stellen en mag geen contact meer hebben met minderjarigen. De man is volgens de Rotterdamse zender eerder veroordeeld tot acht maanden gevangenisstraf voor een vergelijkbaar misdrijf.

2 gedachten over “Voormalig politieman voor de rechter voor seks met kinderen”

  1. Ik twijfel niet aan jullie bron in ad dordtenaar woont die in brandwijk/is agent in molenlanden en jongens van 10 tot 12 jaar en vier slachtoffertjes.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld