Japans restaurant Oishi Fusion

Voorlopig ontwerp Baanhoek-Oost / Molendijk-West op inloopavond

SLIEDRECHT – De gemeente Sliedrecht werkt op dit moment aan het voorlopige ontwerp van het project Baanhoek-Oost / Molendijk-West. Het voorlopige ontwerp maandag 13 mei 2019 van 18.30 tot 20.00 uur te zien op een inloopavond in het Nationaal Baggermuseum, Molendijk 204.

Tijdens de inloopavond in het Nationaal Baggermuseum krijgen betrokkenen, bewoners en belanghebbenden de mogelijkheid om aan- en/of opmerkingen op het voorlopige ontwerp te delen. Deze opmerkingen worden beoordeeld en mogelijk verwerkt in het definitieve ontwerp. (© Archieffoto RPAS Peter Donk / Dronetv.nl)

Wat gaat er gebeuren? Vervangen van kabels en leidingen (gas, water en elektriciteit) vanaf de Geulstraat tot Molendijk 218 en vanaf Baanhoek 1 tot en met nummer 239. De werkzaamheden vinden plaatsen vanaf juni 2019 tot medio 2020. Ook gaat de gemeente Sliedrecht de openbare ruimte herinrichten. Deze werkzaamheden beginnen eind 2019 en zijn eind 2020 klaar. Gewerkt wordt in fasen om de bereikbaarheid en bedrijfsvoering zo veel als mogelijk te waarborgen.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld