Voorjaarslunch of bootreis Welzijnswerk voor nieuwe contacten

SLIEDRECHT – Stichting Welzijnswerk Sliedrecht organiseert in samenwerking met andere organisaties in het dorp een voorjaarslunch (dinsdag 4 juni 2019) of een bootreis (donderdag 27 juni 2019) om elkaar te ontmoeten en op een ontspannen manier nieuwe contacten op te doen. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door ABB Bouwgroep. 

Dit is het schip waarmee de bootreis wordt gemaakt, de Zeeland. (Foto via Stichting Welzijnswerk Sliedrecht)

De voorjaarslunch is in Sliedrecht. Waar de bootreis heengaat is nog niet bekend, maar in ieder geval naar de Biesbosch. Aanmelden voor deze gratis activiteiten is verplicht, want vol is vol zegt Welzijnswerk. 

Voorjaarslunch
Dinsdag 4 juni 2019 ben je om 12.00 uur welkom in De Minister, waar je door leerlingen van het Griendencollege een voorjaarslunch geserveerd wordt. De Minister bevindt zich aan Thorbeckelaan 77. Om 14.00 wordt de lunch afgesloten. 

Bootreis
Een andere mogelijkheid is een bootreis met de Zeeland. In Sliedrecht wordt rond 10.30 uur opgestapt en op het schip krijg je een lunch aangeboden. Rond 14.30 uur legt het schip weer aan in Sliedrecht.

Aanmelden
Je kunt je opgeven door een e-mail te sturen naar: info@welzijnswerksliedrecht.nl o.v.v. voorjaarslunch of o.v.v. bootreis. Wanneer je tijdens de reis hulp nodig hebt, kan de mantelzorger met je mee. Geef dit dan aan bij aanmelding. 

1 gedachte over “Voorjaarslunch of bootreis Welzijnswerk voor nieuwe contacten”

  1. De boottocht over de werwede was leuk om te doen in de Biesbosch zijn we niet geweest om dat de boot te breed was voor de sluis waar we doorheen moesten maar kortom het was gezellig

Plaats een reactie

*=Verplicht veld