Voorbereidingen voor Bijbeldag begonnen

SLIEDRECHT – Woensdag 24 februari 2016 (in de voorjaarsvakantie) organiseert de Hervormde Gemeente de jaarlijkse Bijbeldag. Alle kinderen en tieners uit groep 1 t/m klas 3 zijn welkom.

IZB Commissie Sliedrecht (ICS) organiseert de Kinderbijbeldag in de voorjaarsvakantie en de Kinderbijbelweek in de herfstvakantie. Voor de al wat oudere kinderen, is er een tienerbijbeldag. (Foto Matthijs Huijzer)

De KinderBijbelDag is voor groep 1 tot en met 6 van het basisonderwijs en wordt gehouden in de Maranathakerk, Lijsterweg 2. Het thema is ‘Kapot?! Gemaakt!’. Zij beginnen ’s morgens om 09.30 uur, de deuren gaan om 09.15 open. De TienerBijbeldag is voor tieners van groep 7 t/m klas 3 en wordt gehouden in gebouw “De Handpalm”, Merwestraat 13. Het thema is “119°105°”, een verwijzing naar de weg die Psalm 119 ons wijst. Tieners uit groep 7 en 8 zijn welkom van 10.00 tot 17.30 uur.

Voorstellingen
De kinderen zingen, luisteren, praten en knutselen met elkaar. ’s Middags beginnen zij om 14.00 uur, de deuren gaan dan om 13.45 uur open. Er staat iets bijzonders op het middagprogramma: een voorstelling door Vrolijk Theater, met als thema ‘De Bouwplaats’. Tijdens deze voorstelling lijken de poppen de tent af te breken: Paula en Bongo houden zich totaal niet aan de regels… De voorstelling wordt verzorgd door buikspreker en goochelaar Jan-Marcel Vellinga. De middag is naar verwachting om 15.30 uur weer afgelopen.

Tieners
Het denk-parcours en levend monopoly zullen het tot een onvergetelijke dag maken. Tieners uit klas 1 t/m 3  worden om 13.00 uur verwacht. Ook voor hen is er het denk-parcours en levend Monopoly. ’s Avonds is er een bonte avond en zelfs ’s nachts gaat het gewoon door! Voor de nacht, die doorgaat tot 07.30 uur, moeten de tieners zich hier wel opgeven en slaapspullen meenemen. Toegang tot de programma’s is gratis.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld