Volleybalster Hullegie vertrekt naar Regio Zwolle Volleybal

SLIEDRECHT – Hullegie was Sliedrecht Sport, maar na vijf seizoenen komt er een einde aan de zeer succesvolle periode. In haar blauw-witte tijd wist de passer-loper beslag te leggen op drie Supercups, drie keer de Nationale Beker en twee landkampioenschappen. Waar er hopelijk dit seizoen nog eentje bijkomt. Volgend seizoen sluit zij zich aan bij Regio Zwolle Volleybal.

Esther Hullegie was één van de gezichten bij Sliedrecht Sport Dames1. (Foto Peter Verheijen)

“Esther is bij Sliedrecht uitgegroeid tot absolute topper in de Eredivisie”, zegt voorzitter Cees Boer van Sliedrecht Sport, “We gaan haar missen als stabiele en zeer betrouwbaar kracht met een ijzersterke aanval op de buitenkant.” Hullegie begon haar Sliedrechtse periode in het seizoen 2013-2014. Daarvoor was ze onder andere actief bij Dynamo Apeldoorn en VC Weert. In 2015-2016 speelde ze een jaar in de Belgische Liga A bij Hermes Volley Oostende, maar kwam daarna weer terug naar Sliedrecht. 

Herstellen en revalideren
Hullegie is blij en dankbaar voor de leuke en succesvolle jaren die ze bij Sliedrecht Sport heeft gehad. Afgelopen jaar hield een blessure haar het gehele seizoen aan de kant. Hullegie: “Helaas kon ik dit seizoen niet in actie komen door mijn knieblessure. Desondanks blijven mij vooral de mooie momenten bij. Mijn eerste landskampioenschap nog in De Stoep, het zeer succesvolle seizoen 2017-2018 en spelen in de Champions League zijn toch zeker de hoogtepunten geweest. Ik ben trots dat ik voor deze mooie club heb mogen spelen! Nu is het tijd om het dichter bij huis te zoeken, verder te herstellen en revalideren en dan de uitdaging aan te gaan bij Regio Zwolle Volleybal!” De geboren Hardenbergse woont al een tijdje in Zwolle en zet daar nu ook haar volleybalcarrière voort.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld