Volle bak bij ‘gitaarfest’ Lemmen & Co in Bij Boertie

door Peter Donk
SLIEDRECHT – Alle stoelen waren zondagmiddag 15 oktober 2023 bezet in feestlocatie Bij Boertie. De bezoekers waren vanuit Sliedrecht en verre omstreken naar Stationsweg 7 gekomen voor het luisterprogramma ‘gitaarfest’. Gitaarviruoos-musicus Gijs Lemmen gaf samen met zijn vrienden een gratis optreden met als thema ‘World Of Guitarpicking & Style Facts’. Ze speelden een breed repertoire. 

Gitarist Gijs Lemmen (rechts) met Wim Klein (drum) en Elly Swets (gitaar) vermaakten de aanwezigen door gezamenlijk te spelen of solo. Ook Kees Elsman (monthardmonica) en Erik de Jong (Fingerstyle-guitar) – hier niet op de foto – leverden hun bijdragen. (Foto Peter Donk / Sliedrecht24)

Tekst gaat verder onder foto.

Volle bak. Er was voor het gratis concert veel interesse. Ook achter de fotograaf zat nog een groep mensen. (Foto Peter Donk / Sliedrecht24)

Er was zoveel belangstelling voor het spel van het muzikale gezelschap dat Lemmen deze week aan de max van het aantal reserveringen zat. “We konden nog wel een tweede concert geven. Zoveel belangstelling was er”, vertelde Lemmen net voor aanvang aan online krant Sliedrecht24. Hij vertelde ook dat de optredens in het land formidabel gaan. Lemmen: “Volle zalen, soms ver van hier. Mensen vinden het leuk en genieten.” Het optreden in Bij Boertie was zeker niet de laatste. Het bevalt zowel eigenaar Leon Boer van Bij Boertie als de uitvoerende artiesten prima. 

Plaats een reactie

*=Verplicht veld