Vliegtuig Sliedrechtse elftallen maakt voorzorgslanding

SEVILLA (S) / SLIEDRECHT – Een toestel van Transavia met aan boord de voetbalelftallen Sliedrecht1 en Sliedrecht2 hebben vrijdagavond 8 januari 2016 een voorzorgslanding gemaakt in Sevilla. Het vliegtuig was onderweg naar Malaga. 

Op het vliegveld van Sevilla, dat enige tijd gesloten was voor ander vliegverkeer. Met de spelers is alles in orde bericht het elftal op het Twitteraccount. (Foto v.v. Sliedrecht)

De voetbalelftallen vlogen met vlucht HV6117, Ámsterdam-Málaga. Rond 20.00 uur was iedereen uit het vliegtuig. De spelers van het eerste en tweede elftal zijn naar een wachtruimte gebracht. Volgens de spelers is de vlucht afgebroken, toen een sensor in de bagageruimte een te hoge temperatuur aangaf. “Er moest zo snel mogelijk worden geland. Het lijkt erop dat we met de bus naar Malaga zullen gaan. Daarna reizen we met andere bus naar Marbella”, schrijft de club aan de redactie van Sliedrecht24. “Dat zou nog vier uur reizen zijn”, zegt voorzitter Kees Verhoef van v.v. Sliedrecht. 

Trainingskamp
“Onbekend of we vanavond eindbestemming Marbella bereiken”, twittert het elftal vanuit Spanje. Rond 20.45 uur zeggen de spelers dat er voor eten en drinken wordt gezorgd. “Het wachten is nu op koffers en bussen.” Die koffers waren er rond 21.45 uur. “De sfeer is goed. We maken er op dit moment het beste van en genieten van enkele biertjes”, is de reactie uit Spanje. Om 21.50 uur stapten de spelers in de bus om de reis te vervolgen. “Bizarre avond .. Nu veilig onderweg richting Malaga. De situatie is altijd onder controle geweest, op de hartslag van ondergetekende na dan”, twittert keeper van Sliedrecht1 Stefan Lobbezoo. De elftallen gaan voor vier dagen op trainingskamp. In Spanje staat een oefenwedstrijd op het programma tegen Las Lagunas.

2 gedachten over “Vliegtuig Sliedrechtse elftallen maakt voorzorgslanding”

  1. Mijn achterneef Patrick zat ook in het vliegtuig. Pfffft. Angstige ogenblikken hoor. Gelukkig alles uiteindelijk goed afgelopen.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld