Vijf jaar Bakker Kleurhuys meer dan showroom en verfwinkel

SLIEDRECHT – Wat vijf jaar geleden begon met de verhuizing van Bakker Meesterschilders naar Prisma 81 in Sliedrecht nabij de Intratuin en Praxis is inmiddels uitgegroeid naar een mooie showroom en verfwinkel: Bakker Kleurhuys. Zaterdag 14 oktober 2023 werd het eerste lustrum gevierd.

Naast de huisvesting voor de schilders is Bakker Kleurhuys ontstaan, een plaats waar mooie decoratieve verven worden getoond. Tevens is daar het merk Stone Age uitgebreid toegepast. Een merk van prachtige betonlook. In de showroom is een complete badkamer te zien met de toegepaste betonlook. (Foto Peter Donk / Sliedrecht24)

Afgelopen april is de buitenverfvoorraad van Thuisin Bakker kleur en sfeer in Hardinxveld verplaatst naar de verfwinkel in Sliedrecht. Daar aan de Prisma 81 staan zes mengmachines om verf en betonlook direct op kleur te mengen. Tevens is Bakker Kleurhuys Onlineverf servicepunt en vestigingspunt van Betonlook.nl

Concurrende condities
Het grote assortiment van de grote kwaliteitsmerken Sikkens, Sigma en Wijzonol worden tegen hoge kortingen verkocht aan de consument en de vakman. Want ook de professionele schilder weet inmiddels de verf producten en de verse koffie te vinden. Uiteraard tegen concurrerende condities. Voor de exclusieve wand, – plafond-, vloer- en meubel afwerkingen zijn de merken San Marco, Pure&Original en Betonlook.nl aanwezig. Luxe metallics, exclusieve Marrakech en oxide stucs maken het assortiment compleet.

Tekst gaat verder onder foto.

Zaterdag werd vijf jaar Bakker Kleurhuys gevierd met spetterende kortingen en een hapje en een drankje. Voor de kinderen was er een springkussen. Deze foto werd gemaakt rond het middaguur, toen het net even rustig was. (Foto Peter Donk / Sliedrecht24)

Meesterschilders
Met advies voor de verwerking en het juiste gereedschap kan de klus zelf geklaard worden of worden uitbesteed aan de vakmannen van Bakker Meesterschilders. De profs van Bakker Meesterschilders kunnen de klus van A tot Z  uitvoeren al dan niet in samenwerking met hun collega’s van Thuisin Bakker Kleur en sfeer in Hardinxveld-Giessendam. Daar in Hardinxveld-Giessendam was vrijdag 6 oktober 2023 de heropening van de compleet vernieuwde winkel in woninginrichting. 

Tekst gaat verder onder foto.

Geopend
Wie langs wil gaan, is welkom bij Bakker Kleurhuys, tel. 0184 – 701595 (verftelefoon 06 – 12907776) of mail naar: info@kleurhuys.nl

Plaats een reactie

*=Verplicht veld