Vestiging Miller & Monroe Sliedrecht gaat binnenkort sluiten

SLIEDRECHT – Klanten van Miller&Monroe aan de Kerkbuurt hebben te horen gekregen dat de winkel dicht gaat. Dat maakte de vestiging woensdag 24 april 2019 bekend in een mail aan hun klanten.

Hier was het nog een vrolijke boel. Hans Tanis verrichtte eind september 2017 de opening van de zaak in het pand van Vögele. ‘De nieuwe fashion store waar mode en gezellig samenzijn elkaar ontmoeten.’ (Archieffoto Martin Dekker / Sliedrecht24)

“Binnenkort sluiten wij wegens einde huurcontract de deuren van onze winkel in Sliedrecht, Kerkbuurt 107.” Tot het moment van sluiten is er opheffingsuitverkoop met kortingen tot 70%. De uitverkoop en kortingen zijn uitsluitend geldig in de fysieke winkel. Wanneer de winkel definitief sluit, is niet bekendgemaakt in de e-mail.

2 gedachten over “Vestiging Miller & Monroe Sliedrecht gaat binnenkort sluiten”

  1. Ik was vanmiddag toevallig in deze winkel. Ik wilde een overhemd met korte mouwen, de keuze was reuze: 2 verschillende modellen….. de dame in de winkel vertelde dat dit de hele collectie was! Niets gehoord van sluiting. Ook heb ik een klanten pas, geen mail ontvangen. Ja als je met deze zomerse temperaturen keus hebt uit 2 zomeroverhemden maar het barst van de flanellen overhemden ben ik toch geneigd te denken dat Miller & Monroe het niet helemaal snapt. Nu nog proberen om de weekmarkt naar de Kerkbuurt te verhuizen dan gaat die ook naar de klote!

Plaats een reactie

*=Verplicht veld