Oishi Fusion

Vervoerder Waterbus zoekt nieuwe kapiteins

SLIEDRECHT / REGIO – Er worden twee nieuwe kapiteins gezocht voor de Waterbus bericht Aquabus BV, het bedrijf dat de veerdiensten Waterbus en Aqualiner onderhoudt. 

In aanmerking komen kandidaten die beschikken over een groot vaarbewijs, radarpatent en een marifooncertificaat. (Foto Waterbus / Arriva)

Als kapitein op de Waterbus bent u eindverantwoordelijk voor de veiligheid aan boord van het schip. En daarmee voor zijn collega’s, passagiers en mede vaarweggebruikers. “We hebben geen einddatum voor de vacature gesteld. Het is nu ook zomervakantie”, zegt een woordvoerder van Waterbus maandag 15 juli tegen de redactie van Sliedrecht24. 

Geschiedenis
Met 13 schepen en 16 haltes wordt dagelijks gevaren tussen Rotterdam en Dordrecht en in de Drechtsteden. Jaarlijks vervoeren ze zo’n 1,75 miljoen reizigers en zijn daarmee het grootste OV over water netwerk in Nederland. In 2012 heeft Waterbus een 8,3 ontvangen van de OV-klantenbarometer en is daarmee het beste OV van Nederland geworden.

Geïnteresseerden kunnen een brief sturen aan Aquabus B.V, t.a.v. Frans Megens, Merwedekade 56, 3311 TH Dordrecht of per e-mail: [email protected]

Plaats een reactie

*=Verplicht veld