Vervanging kunstgrasveld korfbalvereniging aan Thorbeckelaan

SLIEDRECHT – Nadat de gemeenteraad van Sliedrecht dinsdagavond 12 juni 2018 goedkeuring gaf aan het beschikbaar stellen van een krediet voor het vervangen van het kunstgrasveld aan de Thorbeckelaan, is hard gewerkt aan de voorbereiding van dit project. Het vervangen van het kunstgrasveld van SKC Merwede/Multiplaat. Dinsdagmorgen 7 augustus 2018 is ermee begonnen.

De gemeente Sliedrecht en Sliedrechtse Korfbal Club Merwede/Multiplaat zijn blij dat de werkzaamheden een aanvang nemen. Antea Realisatie B.V. voert de opdracht uit. (Foto Brenda Donk / Sliedrecht24)

Tekst gaat verder onder tweet.

“Het is allemaal heel kort voor de start van de nieuwe competitie 2018/2019, maar met de nodige inspanning van alle partijen moet het karwei voor 31 augustus geklaard kunnen zijn. De korfbalvereniging heeft kans gezien oplossingen te bedenken om, met medewerking van de gemeente en een aantal zusterverenigingen in de regio, de trainingen van alle teams te laten doorgaan”, zegt Ad de Waard namens SKC Merwede/Multiplaat. De oplevering staat gepland voor vrijdag 31 augustus 2018.

Alternatieve trainingslocatie
De vervanging valt tegelijk met de voorbereiding voor de nieuwe competitie. “Dit maakt dat we samen met de gemeente aan het zoeken zijn naar trainingsalternatieven”, aldus Adri Lugthart, voorzitter van SKC Merwede/Multiplaat, “Op dit moment is het alternatieve trainingsprogramma nog niet duidelijk, we zullen dit wekelijks weergeven op onze site en vragen iedereen om de site met regelmaat te bezoeken. Tevens vragen we jullie begrip en flexibiliteit voor deze situatie; het kan zijn dat er minder getraind wordt of alternatieve trainingen in de sporthal gegeven worden. We zijn ons bewust van de uitdagende situatie en vragen iedereen om actief mee te denken. Houd vooral het uiteindelijke resultaat voor ogen! Mooie nieuwe velden waar we veilig en verantwoord op kunnen spelen!”

Een reactie plaatsen

*=Verplicht veld