Verschoor Sliedrecht geschiedenis en toekomst; 1500m2 damesmode & Trends

SLIEDRECHT – Verschoor Sliedrecht gaat door op de Kerkbuurt en breidt uit met het aangrenzende karakteristieke winkelpand van hun voormalige concullega Klein Kleding. “Met het verdwijnen van deze collega, wat ons aan het hart gaat, gaan wij met één mooie grote kwaliteitsmodewinkel door en zetten we de geschiedenis van onze mode families voort”, zegt eigenaar Rianne Verschoor. 

Samen met collega winkeliers en de gemeente Sliedrecht ziet Verschoor Sliedrecht de noodzaak de Kerkbuurt als gastvrij winkelgebied voor de hele regio aantrekkelijk te houden en de concurrentie het hoofd te bieden. Rianne Verschoor: “Bij ons vindt u nog de bereikbaarheid en gemoedelijke sfeer van een dorp met aandacht voor de klant en de merkbeleving van stadse allure.” (Foto Hans van der Aa / Sliedrecht24)

Ruim 90 jaar lang bouwden vier generaties met hart en ziel aan het huidige Verschoor Sliedrecht. De weg en de route naar de mooiste fashion items van de internationale catwalk  zijn hen met de paplepel ingegeven. “Creativiteit, oog voor detail, eerlijkheid en doorzettingsvermogen zij waarden die ons van generatie op generatie zijn doorgegeven. Tradities houden we in ere met coupeuses die altijd nog in eigen huis veranderwerk verrichten en ons team van verkoopstylisten die u adviseert alsof  u haar beste vriendin, moeder of dochter bent. Met deze toewijding streven we decennia lang naar hetzelfde doel en dat is klanten blij en mooi de winkel uit te laten gaan”, aldus Rianne Verschoor.

Vierde generatie
“Wij kennen de weg; retail en modebeleving zit al meer dan 90 jaar in ons bloed. De vierde generatie is aan zet en zorgt met veel positiviteit en moed dat wij aantrekkelijk blijven voor de jeugd, als werkgever en modewinkel voor jong & oud en ieders budget. Twee jaar geleden hebben we winkels in Naaldwijk  (Verschoor Naaldwijk met o.a. Winkeler Mode en trendboutique Sanne W) overgenomen en daarmee onze marktpositie in de regio Rotterdam versterkt. De stadse klant die behoefte heeft aan aandacht, sfeer, kwaliteit en bereikbaarheid trekt volop naar onze winkels in Naaldwijk en Sliedrecht”, zegt Rianne Verschoor en vervolgt: “En hebben wij veel te bieden in onze dorpen. Bovendien hebben we nog meer slagkracht gekregen waardoor we sneller kunnen inspelen op de laatste trends. Met onze uitbreiding in Sliedrecht kunnen we vorm geven aan een modewereld voor iedereen.” Zo snel als er gelegenheid is worden volgens haar de twee aangrenzende winkels in Sliedrecht middels een doorgang met elkaar in verbinding gebracht. Verschoor: “In de aankomende maanden richten onze inkopen voor onze multibrandstore zich op nieuwe en opkomende merken.”

Tekst gaat verder onder foto.

Uitnodigend
Verschoor Sliedrecht nodigt een ieder uit. “Kom snel een kijkje nemen in onze trendboutique voor iets moois van Essentiel Antwerp of Herzen’s Angelegenheit, op onze young fashion floor met Fabienne Chapot of Msch Copenhagen voor een meer casual outfit, op onze classic elegante afdeling met Frankwalder en Sommerman in de hoofdrol of op de Premium & Party floor met onder andere Joseph Ribkoff, Caroline Biss, Louisa Cerano, “, laat Rianne Verschoor weten, “Daarnaast vindt u onze specialiteit in jassen & outdoor voor jong & oud van Max Mara tot Moscow en alles daartussenin.” Blijf hier online op de hoogte van onze nieuwe collecties en trends. Via alle social media community  informeert Verschoor Sliedrecht dagelijks over wat er in onze modewinkels gebeurt en blijft zo nauw in contact met de doelgroep. Rianne Verschoor: “Wij zijn benieuwd naar uw mening en behoeftes: welke merken en nieuwe trends wilt u bij ons in de winkel zien. Laat het ons weten! Wij schakelen altijd direct met alles op wat er zich nu afspeelt op modegebied!”

Modefeest
Verschoor Sliedrecht bedankt hun betrokken medewerkers over de afgelopen decennia, die garant staan voor vakkennis en een eerlijk en betrouwbaar advies. “Wij bedanken ook onze trouwe klantenkring zonder wie deze uitbreiding niet mogelijk zou zijn. Uw betrokkenheid is goud waard!”, zegt Rianne Verschoor, “Laat ons samen met u aankomende weken de nieuwe najaarsmode en het voorbestaan van ‘Sliedrecht is Mode’ vieren.” Vanaf woensdag 27 september 2023 ontvangt elke klant in de winkel een kortingscheque van €20.–  cadeau, die je eenmalig kunt verzilveren bij een nieuwe aankoop vanaf 100,- en  na inschrijving in het klantenbestand. “Waarmee je direct spaart voor een persoonlijke vijf procent bonuscheque. Dat alles onder het genot van hapjes, drankjes, een fijne atmosfeer en taart! Houd onze socials in de gaten want er is in deze feestweek veel te winnen en te verloten. Onze wereld vol mode draait tenslotte om u!”, bericht Rianne Verschoor.

6 gedachten over “Verschoor Sliedrecht geschiedenis en toekomst; 1500m2 damesmode & Trends”

  1. Helaas kreeg ik deze app van Verschoor een dag te laat , om in aanmerking te komen voor de kadobon van€20 .
    Ik ben op zoek naar een klassieke pantalon en daar kan ik bij jullie voor terecht.

  2. Proficiat Rianne. Keurig gedaan en met inzicht gehandeld. Regeren is vooruit zien. Een bloeiend en groeiend bedrijf in een Kerkbuurt die beslist een inhaalslag te maken heeft!

  3. Zo wordt de Kerkbuurt met aandacht en ondernemerszin gevuld. De upgrading Kerkbuurt moet doorgang vinden. De gemeente moet vergunningen verlenen voor heropbouw van slechte stukken. Willen we regiofunctie behouden, moeten er stappen gemaakt worden.
    Gelukkig zijn de ondernemers nog even positief.
    Succes Rianne

  4. Rianne, dit getuigt van ondernemersgeest. Ik wens jou en al je medewerkers heel veel succes! En inderdaad, voor de Kerkbuurt een opsteker.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld