Vernielingen op rotondes vragen om camerabewaking

SLIEDRECHT – Camerabeelden die worden gemaakt bij de rotondes in Sliedrecht lijken de oplossing om de vernielers te pakken, die wekelijks in het weekend het kennelijk een sport vinden om de borden uit de grond trekken. Tot nu toe waren dat borden van de reclame-exploitant en van adverteerders. Zondagmorgen 7 mei 2023 lagen er ook borden van de gemeente Sliedrecht uit.

Een voorbeeld van de vernieling, zoals zondagmorgen werd gezien bij de rotonde Stationsweg / Deltalaan / Thorbeckelaan. Op meerdere rotondes lagen bordjes op de grond. (Foto Hans van der Aa / Sliedrecht24)

Vernielingen waren er onder meer bij de rotonde Stationsweg-Rembrandtlaan én bij de rotonde Thorbeckelaan-Savornin Lohmanlaan-Simon Stevinstraat. Daar was een rond blauw verkeersbord met aanduiding rotonde omver getrokken. De vandalistische acties zijn mogelijk nadelig. Een reclamemaker gaat zich nog wel bedenken om op deze manier te adverteren. Nadelig voor de exploitant en voor de gemeente Sliedrecht. De gemeente is zondag 7 mei 2023 om een reactie gevraagd. 

5 gedachten over “Vernielingen op rotondes vragen om camerabewaking”

 1. Op heterdaad betrappen, ouders de kinderbijslag en overige toeslagen in vorderen en de verwende jongetjes een jaartje militaire dienst naar Afghanistan sturen.

 2. Heb het ze toevallig zien doen. Was rond 3 uur ’s nachts geloof ik. Reed ook een auto voorbij. Stuk of 5 gasten.

 3. Niet melden is ook geen optie, maar steeds zo in de belangstelling komen zullen ze vast ook wel geinig vinden.
  Triest hoor, maar indd waarom niet even een bouwcamera plaatsen bijvoorbeeld…

 4. Meer blauw schiet niet op .
  Ik denk dat de ouders hier ook wat kan doen …
  Men weet niet wat dat de Gemeenschap kost.
  Dan heb ik nog niet over het gevaar .
  Jammer dat men dit doe dat niet begrijpt …

Plaats een reactie

*=Verplicht veld