Verloskundigenpraktijk Sliedrecht: Baby’s van de maand, mei 2018

SLIEDRECHT – “In mei is er weer een aantal prachtige nieuwe inwoners van Sliedrecht en omstreken bijgekomen”, laat Verloskundigenpraktijk Sliedrecht maandag 11 juni 2018 weten. Evan Knoote heeft de meeste likes verzameld, gevolgd door Sera Fina Klaver en Jens van den Herik.

Evan Knoote krijgt een gratis fotoshoot bij Familiegeluk Fotoreportages. 

De baby’s van mei zijn op de facebookpagina van de verloskundigenpraktijk weer goed bekeken en geliket! Evan Knoote staat op de foto die de meeste likes heeft verzameld, gevolgd door de foto’s van Sera Fina Klaver en Jens van den Herik. Verloskundigenpraktijk Sliedrecht feliciteert de drie gelukkigen.

Tekst gaat onder foto’s verder. 
Evan Knoote heeft de meeste likes verzameld.

Sera Fina Klaver
 
Jens van den Herik
 
Kraamzorg
In de afgelopen weken heeft de media aandacht besteed aan de drukte waarmee kraambureau’s te kampen hebben. Elke kraamvrouw heeft het recht op minimaal 24 uur kraamzorg in de eerste week. “Onze contacten met de kraambureau’s uit deze regio zijn goed. We zijn heel blij met de samenwerking met de kraamverzorgenden die wij bij onze kraamvrouwen treffen! Als er onverhoopt minder kraamzorg beschikbaar is, proberen we in overleg een passende oplossing te vinden. Daarnaast staan we als verloskundigen dag en nacht voor onze kraamvrouwen klaar bij vragen of problemen. Het is wel belangrijk je vroeg in de zwangerschap bij het kraambureau aan te melden (liefst voor de 13e zwangerschapsweek)”, aldus Verloskundigenpraktijk Sliedrecht. Voor vragen kan je altijd bij de praktijk terecht. Sinds kort is Verloskundigenpraktijk Sliedrecht ook te vinden op Instagram! Op deze manier blijf je nog beter op de hoogte van het reilen en zeilen van de praktijk en van ervaringen in hun prachtige vak. 

Een reactie plaatsen

*=Verplicht veld