Japans restaurant Oishi Fusion
Firma De Vries

Verkiezing ‘Foto van het jaar 2019’ bij Jan Koppelaar Fotografie

SLIEDRECHT – Jan Koppelaar Fotografie houdt de ‘Foto van het Jaar 2019’-verkiezing. Een jaarlijks terugkerend iets. Bezoekers van zijn website kunnen op hun favoriete foto stemmen. Vrijdag 10 januari 2020 wordt de winnende foto bekendgemaakt. Deze staat vervolgens een jaar lang op zijn homepage.

Dit zijn de geselecteerde maandfoto’s. (Compilatiefoto Jan Koppelaar Fotografie)

“In de achterliggende maanden heb ik elke maand een ‘Foto van de maand’ geselecteerd. Al deze foto’s hebben een verhaal. Een verhaal van koud hebben, vroeg uit je bed moeten of meerdere keren terug naar de plek omdat de omstandigheden niet naar wens waren. Maar soms ook het verhaal van geluk. Net op je juiste plaats en het juiste moment”, legt Koppelaar uit.

Winnaar
Als bezoekers van zijn website stemmen én hun gegevens achterlaten, maken ze kans op een gratis individuele twee uur durende workshop ter waarde van € 110,00. Koppelaar: “Met de winnaar spreken we een datum af en hopen we naar Werelderfgoed Kinderdijk, bij de Kinderdijkse molens, te gaan. Daar zullen we enkele aspecten van landschapsfotografie met elkaar doornemen. Daarnaast is er voldoende ruimte voor eigen vragen, tips, trucs en feedback.”

Plaats een reactie

*=Verplicht veld