Verkeersbeurs ‘DOOR in het verkeer…tot je 100ste’ in partycentrum De Lockhorst

SLIEDRECHT – In Partycentrum De Lockhorst aan Sportlaan 1 wordt vrijdag 10 juni 2022 de verkeersbeurs georganiseerd. Je bent welkom van 12.00 – 16.00 uur. De uitnodiging geldt met name voor ouderen. De entree voor de beurs is gratis en aanmelden is niet nodig.

Gezond en veilig mobiel blijven tot je 100ste? Daar kunt u zelf aan iets aan doen. Bereid je goed voor door nu al te bekijken welke hulpmiddelen of alternatieven er zijn en hoe je die gebruikt. Zo kan je langer gebruik maken van de auto, de (elektrische) fiets of de scootmobiel en blijf je deelnemen aan de maatschappij. (Archieffoto Hans van der Aa / Sliedrecht24)

Er zijn workshops, demonstraties of ervaar het zelf op het fietsparcours, het blindenparcours of maak een ritje op de scootmobiel. Je kunt jouw eigen fiets of e-bike even na laten kijken. Deze verkeersbeurs is dé plaats voor de 55 plusser die veilig en gezond mobiel wil blijven. Of het nou gaat om (elektrisch) fietsen, autorijden, campers of bijvoorbeeld scootmobiel. Alles komt aan bod.  

Ambitie
De beurs wordt mede mogelijk gemaakt door het RPV Drechtsteden, het RPV Alblasserwaard en het Regionaal Ondersteuningsbureau Verkeersveiligheid Zuid-Holland (ROV Zuid-Holland). Dat is een samenwerkingsverband van de Provincie Zuid-Holland en de MRDH. De ambitie is te komen tot nul verkeersslachtoffers. Maak een punt van nul! Elk slachtoffer is er een teveel. DOORlopen, DOORtrappen en DOORrijden in het verkeer kan tot je 100ste.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld