Verheij sluit 5-jarig contract met Lansingerland

LANSINGERLAND / SLIEDRECHT – Verheij Integrale Groenvoorziening doet de komende 5 jaar het onderhoud van de de Lansingerlandse buitenruimte, zoals het maaien van gras, het snoeiwerk aan beplanting, onkruidvrij maken van beplanting en verharding, schoonmaken van de watergangen en het verwijderen van het zwerfvuil.

Daarvoor tekende het bedrijf gevestigd aan de Kweldamweg in Sliedrecht een overeenkomst. Met het zetten van handtekeningen zijn maandagmiddag 11 januari 2016 de contracten bezegeld tussen de gemeente en nog twee andere bedrijven. (Foto via VerHeij Integrale Groenvoorziening)

Goed zaken doen
Sinds 1 januari 2016 werkt de gemeente Lansingerland voor het onderhoud van de buitenruimte samen met de aannemers Verheij Integrale Groenzorg in Berkel en Rodenrijs, Verkuil en Moree in Bergschenhoek en met Vermeulen Benthuizen in Bleiswijk. Deze aannemers zorgen voor het onderhoud van de buitenruimte. “Een contract van vijf jaar ondertekenen is best voor een lange periode,” verzekerde wethouder Simon Fortuyn. “Bovendien een belangrijk moment voor de leefomgeving, maar elk jaar gaan we met elkaar om de tafel zitten om te monitoren,” beloofde hij. Daaraan toevoegend: “Toevalligerwijs zijn het drie familiebedrijven die na een nauwkeurige selectie – via Europese aanbesteding – werden uitgekozen. Daar kun je over het algemeen goed zaken mee doen als gelijkwaardige partners, dus er wordt veel van verwacht.” Er bleek geen bedrijf uit Lansingerland tussen de ingeschrevenen te zitten.

 

Plaats een reactie

*=Verplicht veld