Verheij Infra en gemeente Sliedrecht bedanken bewoners Middenveer

door Hans van der Aa
SLIEDRECHT – Aannemer Verheij Infra en gemeente Sliedrecht organiseerden vrijdagochtend 18 september 2020 een moment voor omwonenden van de straat Middenveer te bedanken. De herinrichting van het woonerf is na een jaar bijna volledig afgerond. De bewoners toonden zich bijzonder content met het resultaat.

De bewoners van verschillende adressen waren uitgenodigd om bij het moment aanwezig te zijn. Vanwege corona werd het niet té groot gemaakt. Op de foto spreekt wethouder Ton Spek (CDA) de aanwezigen toe. Uiterst links Jan de Ruiter van Verheij Infra. (Foto Hans van der Aa / Sliedrecht24)

Wethouder Ton Spek (CDA) van Openbare Werken, Wonen en Duurzaamheid was blij met het verrichte werk en gaf aan dat het resultaat – nieuwe bestrating, nieuwe verlichting én veel groen – reden was om trots op te zijn. Algemeen directeur Jan de Ruiter van Verheij Infra was dankbaar voor het geduld van de bewoners en gaf aan dat de werkzaamheden in goede onderlinge harmonie waren voltrokken. De komende maanden worden de laatste werkzaamheden afgerond en aan het eind van dit jaar wordt door Verheij als geschenk een boom geplant.

Steentje bijdragen
Verheij Infra was eigenlijk van plan om de plaatselijke bewoners een uitgebreide barbecue aan te bieden. Door de coronaperikelen kon dit helaas niet doorgaan. Verheij kwam op een andere gedachte: de bijkomende gevolgen van corona in ogenschouw nemend kwamen zij op het idee om op alle woonadressen van het Middenveer een bedankkaart met waardebon te overhandigen. De waardebon is inwisselbaar in de Kerkbuurt. Op deze manier draagt Verheij – letterlijk en figuurlijk – ‘een steentje bij’ aan de (her)opleving van winkelgebied De Kerkbuurt. Eddy Hoogendoorn van de Ondernemers Vereniging Kerkbuurt (OVK) sprak zijn waardering uit voor deze keuze.

1 gedachte over “Verheij Infra en gemeente Sliedrecht bedanken bewoners Middenveer”

  1. Ik denk dat de bewoners aan de Dr. Schaepmanstraat dan een tiendaags familiereis naar Ibiza krijgen. Hier ligt de straat al ruim een half jaar open.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld