Verdachte opgepakt voor ontucht met minderjarigen

SLIEDRECHT  – Zedenrechercheurs van de eenheid Rotterdam hebben vrijdag 28 januari 2022 een 28-jarige man uit Sliedrecht aangehouden voor ontucht met enkele minderjarigen. Dat maakt de politie maandagmiddag 31 januari 2022 bekend.

De man kwam in beeld nadat er aangifte tegen hem was gedaan. Inmiddels is hij voorgeleid aan de rechter-commissaris. Die heeft besloten dat het voorarrest van de verdachte verlengd wordt met veertien dagen.

Impact
Een zedenzaak is enorm ingrijpend en impactvol voor slachtoffers. Zedenrechercheurs hebben een specifieke opleiding gevolgd om slachtoffers en verdachten van dit soort misdrijven te verhoren. Zij zijn zich ook zeer bewust van de impact  op slachtoffers. Uit privacyoverwegingen wordt er op dit moment geen verdere woordvoering gedaan. De politie heeft maandag niets bekendgemaakt over het aantal slachtoffers van de man. Volgens regionale media gaat het om een docent van een christelijke school in Rotterdam.

Oproep
Ben je zelf slachtoffer van seksueel overschrijdend gedrag? Neem contact op met de politie via tel. 0900 – 8844. Of met Slachtofferhulp Nederland (0900-0102) en/of Centrum Seksueel Geweld (0800-0188).

Plaats een reactie

*=Verplicht veld