Veldrijdster Brand verrast Liam den Breejen op droomdag

SLIEDRECHT – Voor Liam den Breejen (10) kan de dag niet meer stuk. Donderdag 13 september 2018 was hij nog met net op school toen hij werd verrast door een team van stichting Dromen Zonder Beperking. Hij mocht meteen openbare basisschool Henri Dunant weer verlaten, want het werd zijn ‘droomdag’. 

Liam heeft al sinds zijn tweede jaar suikerziekte. Dat levert hem behoorlijk wat beperkingen op. Dat veldrijdster Lucinda Brand hem in Sliedrecht zou komen opzoeken, had hij in zijn stoutste dromen niet kunnen bedenken. (Foto Peter Donk / Sliedrecht24)

Op het ijsbaanterrein was ondertussen veldrijdster Lucinda Brand van Team Sunweb aangekomen. Tussen 10.00 – 12.00 uur had ze alle tijd voor Liam, die maar wat graag veldrijder zou worden. Op het terrein werd lekker gereden, gekletst en oefeningen gedaan.

Tekst gaat verder onder tweet.

Brand is nauwelijks in Nederland, want ze rijdt veel in het buitenland. Woensdag was ze in Nederland aangekomen en donderdagavond vertrekt ze al weer naar Spanje voor de ‘Madrid Challange by la Vuelta’. Fotograaf Richard van Hoek maakte in de twee uur dat ze samen aan het rijden waren een fotosessie. Stichting Dromen Zonder Beperking waardeerde de toezegging en komst van Lucinda Brand naar Sliedrecht. Voor Liam kon de dag niet meer stuk.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld