Veel deelnemers voor Winterfair ‘Out of the Door’ 2022

SLIEDRECHT – Zeker 75 kramen staan er vrijdagavond 25 november 2022 op de Winterfair ‘Out of the Door’ 2022, die om 18.00 uur begint in de wijk Oude Uitbreiding. Daarmee is de Winterfair, die tot 21.00 uur duurt, volgens de organisatie nu al een succes!

Deze foto is gemaakt in 2018. Er wordt ook vanavond grote drukte verwacht en daarom vraagt de organisatie zoveel als mogelijk lopend of met de fiets naar de wijk te komen. (Archieffoto Hans van der Aa / Sliedrecht24)

De afgelopen dagen is er druk geknutseld, zijn zolders leeggehaald en de lampjes tevoorschijn gehaald. Er is voor elk wat wils! Retro en brocante, boeken, kleding, eten en drinken, sieraden, kaarten, speelgoed en woonaccessoires. De plaatselijke bakker steunt de organisatie met oliebollen.

Vervoer
De organisatie vraagt bezoekers om zoveel mogelijk lopend of met de fiets de Winterfair ‘Out of the Door’ 2022 te bezoeken, omdat de parkeerruimte in de wijk beperkt is. Wie wel met de auto komt, kan het beste in de parkeervakken parkeren bij de brandweerkazerne aan de Middeldiepstraat, op de Industrieweg of aan de Adriaan Volkersingel. De ingangen van de wijk worden gemarkeerd door hekken met daaraan borden van de Winterfair ‘Out of the Door’ 2022, maar de wijk blijft toegankelijk voor verkeer. 

Plaats een reactie

*=Verplicht veld