Van Wijngaarden opent afhaalmagazijn voor hout- en plaatmateriaal

SLIEDRECHT – Van Wijngaarden Super Safe aan Trapezium 350 heeft een afhaalmagazijn geopend. Klanten kunnen daar hout- en plaatmateriaal desgewenst op maat laten zagen en meenemen. Ook zijn in het afhaalmagazijn bouwmaterialen, isolatie en gipsplaten te vinden. Maar ook bouwprofielen, EPDM en folies. Verder bijvoorbeeld dakramen en lood.

Van Wijngaarden Super Safe zegt zich klaar te maken voor de toekomst. Het bedrijf staat bekend om het leveren van ijzerwaren, gereedschappen en bedrijfskleding aan professionele eindgebruikers. Je moet dan denken aan de bouw, infra en industrie. Om hun klanten nog beter te bedienen en te ontzorgen, is er een compleet nieuw assortiment hout- en plaatmateriaal toegevoegd aan het huidige assortiment. (Foto Van Wijngaarden Super Safe)

Eind november 2020 kreeg het bedrijf de beschikking over een bedrijfshal (ruim 1.000 vierkante meter – red.) achter het pand van Van Wijngaarden. In deze ruimte is ‘Afhaalmagazijn Hout en Plaat’ ingericht. Met de toevoeging van het nieuwe ‘Afhaalmagazijn Hout en Plaat’ wordt Van Wijngaarden een One-Stop-Shop voor de meest belangrijke materialen voor werkzaamheden in de (ver)bouw en renovatie. Het biedt het complete assortiment, een sterke basis voor de toekomst.

Bezorgen
Naast het afhaalmagazijn is er meer ruimte gecreëerd voor de logistieke afdeling, is er een nieuwe kantine gemaakt en beschikt Van Wijngaarden Super Safe nu over een eigen trainingscentrum voor bijv. kennissessies voor klanten. Het hout- en plaatmateriaal is dus op afhaalbasis. Alle andere materialen blijft Van Wijngaarden bezorgen. Voor de klanten in de Alblasserwaard geldt standaard dat alles wat voor 11.00 uur is besteld, dezelfde dag nog wordt  afgeleverd. En buiten de Alblasserwaard de volgende dag. Alles met eigen chauffeurs en zonder kosten. Het bedrijf is op werkdagen open van 07.00 – 18.00 uur en op zaterdag van 09.00 – 12.00 uur. 

Plaats een reactie

*=Verplicht veld