Van Wijngaarden haalt geld op met autowassen voor Alpe ‘d HuZes

SLIEDRECHT – In de ochtend en deels in de middag konden mensen hun auto laten wassen (en uitzuigen) bij Van Wijngaarden Groothandel en Super Safe Bedrijfskleding aan Trapezium, op bedrijventerrein Noord-Oost Kwadrant. De opbrengst was voor vijftiende editie van de Alpe d’HuZes in Frankrijk, waaraan een team volgende maand meedoet. Voor de kinderen stond er een springkussen.

Op het terrein waar normaal goederen worden ontvangen was een ‘wasstraat’ ingericht. Eigenaar Johan de Ruiter en zijn team hielpen ook burgemeester Jan de Vries (CDA) aan een schone auto. Ruim zestig automobilisten lieten hun auto voor het goede doel wassen. (Foto Peter Donk / Sliedrecht24)

Van Wijngaarden Groothandel en Super Safe Bedrijfskleding steunt in de strijd tegen kanker. Het bedrijf schrijft: “Een groot leed dat aan bijna geen familie of bedrijf voorbij gaat. Wij hebben daarom besloten om mee te doen aan Alpe d’HuZes om geld op te halen voor het KWF in de strijd tegen kanker. Dat doen we donderdag 2 juni 2022 samen met een team collega’s.” Op één dag beklimmen 5000 deelnemers fietsend, hardlopend, of wandelend maximaal zes keer de Alpe d’Huez, onder het motto ‘opgeven is geen optie’.

Steunen
Wie nu niet zijn auto heeft laten wassen, kan alsnog steunen. Klik hier voor wie ook een bedrag wil doneren. “Namens ons team en iedereen die in zijn of haar leven of nabijheid te maken heeft met kanker, bedankt”, bericht Van Wijngaarden Groothandel en Super Safe Bedrijfskleding.  

Plaats een reactie

*=Verplicht veld