Van Mourik Schoenen gekozen tot ‘Beste Schoenwinkel van 2024-2025’

ZEIST / SLIEDRECHT – Het is de beste schoenwinkel van Nederland! Van Mourik Schoenen aan Kerkbuurt 45 kreeg zaterdag 15 juni 2024 in het theater Figi in Zeist de prijs ‘Beste Schoenwinkel van 2024-2025’ tijdens de Modewinkel Awards. 

Deze uitmuntende prestatie was volgens eigenaar Jeffrey van Mourik niet mogelijk geweest zonder het fantastische, enthousiaste team van verkopers en verkoopsters. “Hun inzet en toewijding hebben bijgedragen aan dit succes.” (Foto via Jeffrey van Mourik)

Het was de eerste keer dat de winkel meedeed aan deze awards. 

3 gedachten over “Van Mourik Schoenen gekozen tot ‘Beste Schoenwinkel van 2024-2025’”

  1. De beste? ik heb al jaren een kassabon liggen, omdat ik mijn geld niet krijg van rond 85 euro, omdat zij geen schoenen hebben voor mijn voeten, moet ik er nog voor straffen. Blijf wel geldig zeiden ze. Ik drie keer teruggeweest. Laaste keer kocht ik een goedkoop paar schoenen. De rest kreeg ik nog niet terug. Toch respectloos? Ander woord heb ik er niet voor.

  2. Het is niet verkeerd voor de familie, het team, de Kerkbuurt, Sliedrecht, enzovoort dat Van Mourik cs in de schijnwerpers wordt gezet. Allemaal van harte gefeliciteerd met dit bijzondere resultaat!

Plaats een reactie

*=Verplicht veld