Van Meeuwen (SGP-ChristenUnie) verlaat gemeenteraad voor z’n werk

SLIEDRECHT – Raadslid Hugo van Meeuwen (SGP-ChristenUnie) verhuist voor zijn werk bij het Leger des Heils naar Zeewolde. Zodoende verlaat hij de gemeenteraad. Dinsdagavond 9 juli 2019 nam hij afscheid. Hij werd toegesproken door burgemeester Bram van Hemmen (CDA) en die overhandigde hem later een bos bloemen.

Een afscheidscadeau voor Hugo van Meeuwen. Hij krijgt het overhandigd door fractievoorzitter Cees Paas. (Foto Peter Donk / Sliedrecht24)

Van Meeuwen gaat volgens Van Hemmen gemist worden door zijn kennis en ‘de persoon’. Hij wenste hem veel succes met zijn werk, zijn gezin en het wonen in de provincie Flevoland. 

Persoonlijkheid
Ook fractievoorzitter Cees Paas (SGP-ChristenUnie) sprak hem toe. “Je was een ‘mooie persoonlijkheid’. Soms ging je zelfs staan in de fractievergadering. Meestal komt er dan wat. Van die momenten en dat vertelde hij dat het vanwege z’n rug was, haha. Hugo was een SGp-ChristenUnie-man puur sang.” Paas overhandigde hem een kleinigheid.

Steentje bijdragen
Veel Sliedrechters gaan niet zo maar weg uit het dorp . Hugo van Meeuwen (SGP-ChristenUnie): “Ik vertrek wel met mijn gezin. Ik was me er van bewust dat de naam Van Meeuwen veel verwachting met zich mee zou brengen (vader Dick was ook jaren raadslid-red.) toen ik in de raad kwam . Ik vond het mooi om een steentje bij te dragen aan het bestendiger maken van Sliedrecht. Ik zie het als een gunst en zegen, dat ik dit mocht doen. Bedankt voor de samenwerking.” Van Meeuwen kwam in 2014 in de gemeenteraad van Sliedrecht. Zijn vertrek lekte vroegtijdig uit via Sliedrecht24.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld