Japans restaurant Oishi Fusion

Van Hemmen krijgt vijf maanden na vertrek afscheidsreceptie aangeboden

SLIEDRECHT – De gemeente Sliedrecht houdt een gelegenheid om voormalig burgemeester Bram van Hemmen (CDA) de hand te schudden (op afstand in september?). Vanwege corona ging dat eind maart 2020 niet door. Nu komt er ruim vijf maanden later, woensdag 9 september 2020, alsnog een afscheidsreceptie voor hem en zijn vrouw Claudia. Het stel heeft persoonlijke uitnodigingen via de gemeente laten versturen en de gemeente nodigt inwoners uit.

Er wordt ruim een uur voor uitgetrokken, midden op de avond, om Bram van Hemmen de hand te schudden. Hij is nu burgemeester van de gemeente Hoeksche Waard. (Archieffoto Hans van der Aa / Sliedrecht24)

Van 19.00-20.15 uur kunnen inwoners afscheid nemen. De receptie voor genodigden is van 20.45 – 22.00 uur in sportcafé ’t Bankie in sporthal De Basis aan Benedenveer. 

Warme herinnering
“We zijn elkaar nog niet vergeten”, stelt de gemeente Sliedrecht op de uitnodigingskaart, “Daarom komt er alsnog een moment in hem te bedanken voor alles wat hij in en voor het dorp heeft gedaan. Bram hield van de ontmoeting met Sliedrechters, om te horen wat hij inwoners leefde en speelde. In vreugde en verdriet. Het is mooi als we onze oud-burgemeester een warme herinnering meegeven aan Sliedrecht.” 

1 gedachte over “Van Hemmen krijgt vijf maanden na vertrek afscheidsreceptie aangeboden”

Plaats een reactie

*=Verplicht veld