Japans restaurant Oishi Fusion

Van der Ven nieuwe coach Heren1

SLIEDRECHT – Paul van der Ven is volgend seizoen de nieuwe hoofdcoach van de Heren 1 van Sliedrecht Sport. Hij volgt Tim Oskam op, die aan het einde van dit seizoen vertrekt. Van der Ven is nu nog hoofdcoach van Heren 1 Cito Zeist.

Voorzitter Sliedrecht Sport, Cees Boer: “We zijn erg blij dat we met Paul een ervaren en ambitieuze coach hebben weten vast te leggen voor Heren 1.” (Foto via Havana Orange)

Boer: “We denken dat hij de juiste inspiratie en impulsen kan bieden om onze ploeg met een duidelijk Sliedrechts gezicht mee te laten draaien in de top van de Topdivisie. Zijn input en samenwerking zijn bovendien erg waardevol om de opleidingsteams van Sliedrecht Sport optimaal aan te laten sluiten op Heren1.”

Eredivisie
De 39-jarige Van der Ven was eerder actief als coach in de Topdivisie bij Florie/NVC in Nieuwegein en Pelster/Cito uit Zeist. Daarnaast was hij zes jaar trainer bij de Nationale Jeugd Selectie Teams Beachvolleybal NBS in Den Haag. Daarvoor speelde hij negen jaar als spelverdeler in zowel de Eredivisie als Topdivisie bij onder andere Nesselande, Ekspalvo, Vrevok, PietZoomers Apeldoorn en Rijnmond Volley.

Docent
Van der Ven voltooide de Academie Lichamelijke Opvoeding in Tilburg en werkt als docent Lichamelijke Opvoeding aan het Cals College in Nieuwegein. Daarnaast is hij mede-initiatiefnemer van Beachvolleybal ‘La Playa Blanca’, dat sinds 2005 grote (beach)volleybal events voor bedrijven, verenigingen en scholen organiseert. De verdere samenstelling van trainingsstaf en selectie rondom Heren 1 zal de komende tijd invulling krijgen.

 

Plaats een reactie

*=Verplicht veld