Oishi Fusion

Van der Leun Amerika installeert met succes baggerschip Water Injection Dredge

PALATKA (VS) / SLIEDRECHT – Van der Leun Amerika heeft met succes de installatie voor de Water Injection Dredge (WID) Osprey voor IHC Amerika aangebracht. Het baggerschip is gebouwd bij St. Johns Shipbuilding in Palatka, Florida en zal actief zijn in Wilmington, North Carolina.

Van der Leun America leverde de installatie voor de WID Osprey voor scheepsbouwer IHC Amerika. (Foto Van der Leun America)

Geleverd
Van der leun leverde daarvoor system integration, main switchboard, distribution board, bariable frequency convertor, engineering and project management, shore supply, wheelhouse desk / ECR console, emergency stop system, fire detection system, battery chargers incl. batteries and battery boxes, commissioning en installation. 

Op diepte houden
Het schip pleegt het hele jaar door onderhoud in de belangrijkste zeehavens van Wilmington en Morehead City. Dat houdt in het op diepte houden van de ligplaatsen, werven en draaibekkens. De tonnage mogelijkheden van schepen in deze havens wordt op deze manier maximaal mogelijk. 

Plaats een reactie

*=Verplicht veld