Van der Borg ontvangt van college dinercheque als afscheidscadeau

SLIEDRECHT – Na 377 dagen was het maandag 12 april 2021 de laatste vergadering voor het College van B & W met waarnemend burgemeester Dirk van der Borg (CDA). En bij een afscheid hoort een mooi cadeau.

Het college overhandigde Dirk van der Borg een dinercheque cadeau te besteden bij een restaurant naar keuze in Sliedrecht. (Foto Ton Spek)

De collegeleden keken met Van der Borg terug op ‘een enerverende tijd’, waarin – zoals wethouder Ton Spek (CDA) omschreef op sociale media – ‘heel veel moest, maar weinig kon. Van der Borg was een burgemeester-in-coronatijd.’ Dinsdagavond 13 april 2021 wordt de nieuwe burgemeester Jan de Vries (CDA) geïnstalleerd als de nieuwe burgemeester van de gemeente Sliedrecht. Van der Borg gebruikt de dinercheque op een goed moment samen met de rest van het nu zittende college.

1 gedachte over “Van der Borg ontvangt van college dinercheque als afscheidscadeau”

  1. Hartelijk dank voor deze periode! Ookal was u waarnemend burgervader, u heeft u ontzettend ingezet om positiviteit in Sliedrecht te brengen. Dat wordt erg gewaardeerd. Een goede tijd elders toegewenst!

Plaats een reactie

*=Verplicht veld