v.v. Sliedrecht zoekt met spoed scheidsrechters

SLIEDRECHT – Om al wedstrijden van v.v. Sliedrecht van adequate leiding te voorzien zou de vereniging op zeer korte termijn zeker een tien extra scheidsrechters nodig. De club doet dan ook een oproep aan belangstellenden om zich aan te melden. Er is maandag 23 oktober 2017 intern een oproep geplaatst. 

“Om te voorkomen dat wedstrijden geen doorgang kunnen vinden omdat er simpelweg geen (kundige) wedstrijdleiding in te plannen is doen wij een dringend beroep op alle teams vanaf JO19 tot en met de senioren teams om vooral binnen teamverband, familie, vrienden en kennissen te lobbyen en ons te helpen deze plenaire taak wekelijks op juiste wijze invulling te kunnen geven. Alleen met jullie hulp kunnen we alle teams, van jong tot oud, wekelijks zonder noemenswaardige problemen het speelplezier schenken zonder dat men zich zorgen behoeft te maken over invulling van scheidsrechters”, schrijft het bestuur van v.v. Sliedrecht aan hun trainers, teambegeleiders en vrijwilligers.

Van grootste belang
Sinds het seizoen 2017-2018 zijn bij de scheidsrechtercommissie Hans v.d. Haven, Marco van Tuijl en Cees Koppelaar gestopt. De coördinatie van de in te plannen wekelijkse scheidsrechters thuiswedstrijden worden ingevuld door Raymond Koppelaar en Kees Kwakernaak. “Doelstelling in deze is alle thuiswedstrijden in een vroegtijdig stadium te voorzien van deskundige, arbitrale leiding, daarbij uitgaand van een periodieke of op zijn minst twee wekelijkse planning. Op deze wijze zijn de wedstrijden tijdig dicht gepland en is een ieder ook tijdig op de hoogte te brengen. Jullie hulp, kennis en kunde is daarbij een uitermate essentieel onderdeel en van het grootste belang. Op voorhand dan ook een woord van dank aan een ieder die zich wekelijks, op welk vlak dan ook inzet voor onze mooie vereniging”, aldus het bestuur. Het grootste probleem is volgens de vereniging het wekelijks dichtplannen van alle thuiswedstrijden vanaf JO17 tot en met de senioren teams.

Interesse?
Wie belangstelling heeft kan zich per e-mail aanmelden: scheidsrechter@vvsliedrecht.nl

Een reactie plaatsen

*=Verplicht veld