Japans restaurant Oishi Fusion
Firma De Vries

v.v. Sliedrecht poulewinnaar bekercompetitie na monsterscore

door Joop Hartog
SLIEDRECHT – Ook de laatste poulewedstrijd voor de KNVB districtsbeker die zaterdag 12 september 2020 werd gespeeld tegen De Zwerver, is door Sliedrecht gewonnen. Met een klinkende 8-0 uitslag werd op sportpark De Lockhorst de volle winst binnengehaald en gaat Sliedrecht in dit bekertoernooi verder naar de volgende ronde.

Middenvelder Akram Chentouf belaagt vijandelijk doel. (Foto Richard van Hoek / Sliedrecht24)

Vanwege blessures moest de opstelling weer worden aangepast, waarbij Jordy de Jong de aanvalsleider werd in de punt van de voorhoede. En dat maakte hij dubbel en dwars waar, want met drie doelpunten voor rust en één na rust was hij de onbetwiste matchwinnaar.

Tegenstand bieden
Voor rust scoorde naast Jordy de Jong ook Luciano van Harlingen nog met een fraaie bal vanaf de vleugel. De 4-0 ruststand was dan ook dik verdiend tegen het zwakke De Zwerver dat toch alle credits kreeg, omdat het probeerde voetballend tegenstand te bieden in plaats van de goal dicht te metselen.

Monsterscore
Na de pauze zorgden opnieuw Jordy de Jong (5-0), Luciano van Harlingen (6-0), Danny van Laarhoven (7-0) en Niels Nieuwesteeg (8-0) voor een monsterscore. Een uitslag die nog veel hoger had kunnen uitvallen, want diverse keren werden kansen gemist of stond de doelpaal in de weg.

Focus vasthouden
Trainer/coach Dennis v.d. Steen was tevreden over de inzet van de ploeg: “Ze wilden zo graag een goede prestatie neerzetten als generale voor de competitie die volgende week begint en ze hebben (bijna) tot het einde goed de focus  kunnen vasthouden”, aldus v.d. Steen. Zaterdag 19 september a.s speelt Sliedrecht de eerste competitiewedstrijd in en tegen Huizen, aanvang 14.30 uur.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld