Japans restaurant Oishi Fusion

v.v. Sliedrecht JO13-1 kampioen in Hoofdklasse A

SLIEDRECHT – Het voetbalteam JO13-1 van v.v. Sliedrecht is zaterdag 14 december 2019 kampioen in de Hoofdklasse A geworden. In een overvolle kantine werd het team gehuldigd en hebben de spelers er een groot feest van gemaakt. 

Bovenste rij v.l.n.r.: Noël Schagen, Dennis de Hoop, Merijn Visser, Finn Roskam, Robert de Klerk, Wim Koppelaar (trainer/coach), Djem Koppelaar, Jamie de Bruin, Kees Koppelaar (assistent trainer/coach), Timo Schippers en Robin Stam. Onderste rij v.l.n.r.: Bram Korporaal, Job Maasland, Bedirhan Kara, Lars Slagboom en Gijs Severeijnen. (Foto via Jeroen Slagboom)

Na een ijzersterke start in de hoofdklasse A met goed combinatiespel en verzorgd voetbal, was het niet de vraag of, maar wanneer de JO13-1 kampioen zou worden. Alle wedstrijden werden gewonnen en een gelijkspel tegen direct concurrent Dongen, zorgde voor een euforische stemming. Met nog twee wedstrijden voor de boeg, tegen relatief laag geklasseerde tegenstanders, zou een punt voldoende moeten zijn om het kampioenschap binnen te halen. Vorige week zou dit gaan gebeuren tegen Kozakken Boys, maar de spanning was in de benen geslagen en VV Sliedrecht verloor afgetekend met 6-0.

Gelijkspel
Zaterdag kwam TSV Gudok uit Tilburg op bezoek en na een week hard trainen, zou de prestatie van de week ervoor rechtgezet worden. Na een flitsende start stond Sliedrecht op 3-1, maar toen verloor het de controle over de wedstrijd. TSV Gudok speelde de kansen die ze hadden goed uit en kwamen tot 3-4, de tweede helft ging het helemaal mis en verloor Sliedrecht uiteindelijk met 3-7. Iedereen droop teleurgesteld het veld af en vreesde voor het ergste. Echter, zouden later die dag de nummer twee en drie uit de competitie nog tegen elkaar voetballen en dit leverde een gelijkspel op, waardoor het kampioenschap alsnog een feit was.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld