Univé sluit verzekeringswinkel aan Kerkbuurt en verhuist deze naar Stationspark

SLIEDRECHT – Met ingang van maandag 1 augustus 2022 sluit de Univé winkel aan winkelpromenade Kerkbuurt 68a. Na een flinke verbouwing is iedereen volgens de verzekeraar vanaf maandag 15 augustus 2022 welkom in de vernieuwde winkel op Stationspark 150. In de tussentijd is Univé bereikbaar via tel. 088-6002300.

Het pand van Univé, waar nog wordt verbouwd, aan Stationspark. (Foto Hans van der Aa / Sliedrecht24)

Lang heeft de Univé winkel niet aan de Kerkbuurt gezeten. Begin oktober 2020 werd bekendgemaakt dat deze daar in november 2020 zou worden gevestigd. Op dat moment was de Univé-winkel gevestigd in het hoofdkantoor van Univé Zuid-Nederland op het Stationspark. Univé wilde wat dichter bij de consument komen, zo wat laagdrempeliger haar klanten ontmoeten en koos voor de Kerkbuurt. Dat waren toen de argumenten. Nu gaat de winkel terug naar het Stationspark. 

4 gedachten over “Univé sluit verzekeringswinkel aan Kerkbuurt en verhuist deze naar Stationspark”

  1. Betaal je dan premie om de verhuizing te betalen, misschien moet je juist op een laagdrempelige plek gaan zitten om de mensen te bereiken en dat was volgens de mij De Kerkbuurt. Ze hebben toch toch de slogan Unive, altijd dichtbij.

  2. Normaal reageer ik nooit op het suffertje van Sliedrecht maar nu dan toch.
    Gelul, omdat Unive ging verbouwen en toch bereikbaar wilde blijven hebben ze het filiaal aan de kerkbuurt te open/huren tot het op het stationspark weer mogelijk was om klanten te ontvangen.
    Ben benieuwd hoe jullie aan de info komen want dit is mij verteld al enige maand geleden !

Plaats een reactie

*=Verplicht veld