United by Music zoekt hulp voor project Roemenie

SFANTU GHEORGHE / SLIEDRECHT – United by Music Romania is op zoek naar muziekinstrumenten of geluidsapparatuur. Het is bedoeling om de instrumenten en apparatuur op te knappen of te repareren. En nog veel meer. De Sliedrechtse organisatie doet woensdag 16 mei 2018 een oproep. 

United by Music heeft afgelopen jaren een stevige relatie opgebouwd met Irisz Haz, een zorgorganisatie voor mensen met een beperking in Sfantu Gheorghe in Roemenie. (Foto United by Music)

Voor de bouw van de voorziening is men op zoek naar o.a. Bouwsteigers, verlichting en na de bouw hoog/laag bedden, rolstoelen, looprekken en luiers. Men hoopt een terras te kunnen beginnen en heeft behoefte aan tuinmeubilair. 

Woonvoorziening
Irisz Haz heeft op dit moment alleen dagbesteding voor mensen met een beperking en is onlangs gestart met de bouw van een woonvoorziening voor bijna dertig ouderen en mensen met een beperking. Oude of niet meer gebruikte kleding wordt via winkeltjes waarin mensen met een beperking werken verkocht. Daarnaast verbouwt men groentes die worden thuisbezorgd.

Informatie en ophalen spullen
United by Music komt de spullen bij je ophalen. Stuur een mail naar: info@unitedbymusic.nl of bel met tel. 0184 – 491485

Een reactie plaatsen

*=Verplicht veld