United by Music treedt op bij Special Olympics Festival in Berlijn

SLIEDRECHT / BERLIJN – Niet alleen sporters met een beperking nemen deze zomer in Berlijn, in Duitsland, deel aan de Special Olympics. De muziekband United by Music treedt donderdag 22 juni 2023 op bij het Special Olympics Festival, dat bij de Neptunesfontein op de Alexanderplatz onder de bekende televisietoren wordt gehouden.

United by Music Berlijn verrast in juni de bezoekers in Berlijn op een spetterende show. (Foto Jordi de Jonge / via United by Music)

Samen met 2.500 coaches, 20.000 vrijwilligers en minstens 500.000 toeschouwers zijn de World Games ’s werelds grootste sportevenement in 2023!

Tekst gaat verder onder logo.

Sporters
Deelname aan de World Games is voor de sporters de kans van hun leven en tegelijkertijd de moeilijkste competitie ooit. Door middel van de World Games kunnen de sporters hun talenten en vaardigheden op wereldniveau tonen en laten zien dat zij net zoveel respect en waardering verdienen als andere sporters op topniveau. Nederland neemt met Special Olympics Team NL deel met 60 sporters en zij zullen ook kunnen genieten van het muziekfestival.

Heel bijzonder
United by Music timmert al jaren aan de weg en heeft inmiddels diverse landen bezocht zoals de Verenigde Staten van Amerika, Zuid Afrika, Zuid Korea, Ierland en Scandinavië maar een optreden bij de Olympische Spelen is toch wel heel bijzonder. De artiesten van United by Music zijn trots dat ze op de Alexanderplatz hun muziek kunnen laten horen. Dat er naast sport ook plaats is voor muziek vindt United by Music een geweldig initiatief van het Berlijnse organisatiecomité.

2 gedachten over “United by Music treedt op bij Special Olympics Festival in Berlijn”

Plaats een reactie

*=Verplicht veld