Japans restaurant Oishi Fusion
Firma De Vries

Uitbreiding gebied wijkhopper met onder meer Sliedrecht

SLIEDRECHT – Het gebruik kunnen maken van de wijkhopper blijft niet beperkt tot Dordrecht. Dat bericht de website van de Sociale Dienst Drechtsteden. Eind september 2019 komt deze onder meer naar Sliedrecht.

De wijkhopper, het veilige, comfortabele, elektrische voertuig voor korte ritten in de wijk. Nu rijdt deze vooralsnog in Dordrecht en Papendrecht. (Foto Sociale Dienst Drechtsteden)

In Papendrecht rijdt de wijkhopper in de gehele gemeente (uitgezonderd postcodes 3351 LJ en 3352 AR); in Dordrecht in de wijken Crabbehof, Dubbeldam, Stadspolders, Sterrenburg, Wielwijk en Zuidhoven. Komende maanden gaat de wijkhopper ook rijden in andere gemeenten in de Drechtsteden.

Drechtsteden
De planning is dat vanaf maandag 30 september 2019 de wijkhopper in Sliedrecht gaat rijden. Gelijktijdig ook in Hardinxveld-Giessendam (niet in Boven-Hardinxveld – red.), begin december 2019 in Zwijndrecht en Hendrik-Ido-Ambacht en vanaf begin februari 2020 in Alblasserdam en overige wijken in Dordrecht.

Pas en informatiebijeenkomst
Wie in het bezit is van een Drechthopperpas en betaalt via een automatische incasso kan met de wijkhopper reizen. Maandag 9 september 2019 vanaf 14.00 uur wordt er een informatiebijeenkomst georganiseerd bij ASVZ locatie Merwebolder, Touwbaan 1.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld