Twentenaren pakken punten in De Stoep

SLIEDRECHT – De dames 1 van Sliedrecht Sport Volleybal speelden zaterdagavond 21 november 2015 tegen Eurosped TVT in de derde ronde van de Nationale Beker. De wedstrijd in sporthal De Stoep eindigde in 1-3, in het voordeel dus van de ploeg uit Almelo. 

De ploegen waren zaterdagavond aan elkaar gewaagd. Toch was Eurosped TVT net iets sterker (Foto Richard van Hoek / Sliedrecht24)

De wedstrijd begon klokslag 20.00 uur. De eerste set ging naar de dames van Eurosped TVT. De bezoekers beten het spits af door nipt te winnen met 24-26. In de tweede set trok Sliedrecht Sport de setstand weer gelijk: 1-1 door met 25-19 te winnen. Ook de derde set ging naar Eurosped TVT met 24-26. De vierde set eindigde in 26-28 en werd door de Sliedrechtse club op sociale media omschreven als ‘zwaarbevochten’. 

Groningen
De dames 1 krijgt weinig rust. Morgen, zondag 22 november 2015, speelt Sliedrecht Sport uit in Groningen. In de Struikhal staat om 18.30 uur de uitwedstrijd tegen Ubbo Emmius Fonds / Donitas op het programma. 

Europa Cup
Woensdagavond 25 november 2015 spelen de dames 1 van Sliedrecht Sport in België. Dan komen ze in de Europa Cup in een wedstrijd uit tegen Asterix Kieldrecht. Supporters die mee wilden in de bus konden zich tot en met afgelopen vrijdag aanmelden. De wedstrijd is vroeg in de avond.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld