Tweeërlei houdt deze zaterdag actiedag met Israëlproducten

door Hans van der Aa
SLIEDRECHT – Wie Israël een warm hart toedraagt, is zaterdag 13 mei 2023 bij boekhandel en antiquariaat Tweeërlei aan het goede adres. In het gezellige kleine boekwinkeltje aan het Dr. Langeveldplein (tegenover de muziektent) wordt een actiedag gehouden met 20% korting op verschillende Israëlproducten en cadeauartikelen.

Jiska Gelderman staat voor een kast met verschillende producten uit Israël. Ze toont hier een speciale jubileumwijn. Op zondag 14 mei 2023 viert Israël zijn 75e verjaardag. (Foto Hans van der Aa / Sliedrecht24)

Het assortiment Israëlproducten in de winkel is kleinschalig. In de winkel zijn catalogussen aanwezig van het Israël Producten Centrum uit Nijkerk, waaruit een meer diverse keuze kan worden gemaakt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan huidverzorgingsproducten, sieraden, een keur aan wijnen en andere cadeauartikelen.    

Van alles en nog wat
Boekhandel Tweeërlei staat boordevol met tweedehands- én nieuwe boeken. Onder andere over theologie, topografie, geschiedenis en politiek. De Tweede Wereldoorlog vormt een specialisatie. Daarnaast zijn er ook jeugdboeken, (streek)romans, thrillers en kinder- en prentenboeken.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld