Japans restaurant Oishi Fusion

Tweede plaats voor Door Water Fit tijdens 200-minutencup

GORINCHEM / SLIEDRECHT – Voor een aantal zwemmers van zwem- en polovereniging Door Water Fit (DWF) stond zaterdagavond 4 januari 2020 de 200-minutencup in Gorinchem op het programma, een zwemmarathon van 200 minuten waarbij je in een team van maximaal acht personen zoveel mogelijk meters moet zwemmen terwijl er steeds slechts 1 persoon aan het zwemmen mag zijn. DWF werd tweede!

Het DWF-team uit Bob Hogendoorn, Debby Kraaijeveld, Sanne Nederveen, Lisa Nederveen, Jan Paul Mosterdijk en Jan-Willem Nederveen, aangevuld door twee zwemmers van PCG Gorinchem (Job Kooij en Niels Hendricks) wist hier een tweede plaats van de tien deelnemende teams te behalen. (Foto via John van Heteren / DWF)

In totaal wist het team gedurende 200 minuten 16.138 meter, en dus ruim 645 baantjes, te zwemmen. De nummer één bleek een maatje te sterk. Het team Van A naar Z O Beter van zwemvereniging (ZOB) had na 200 minuten 16.850 meter op de teller. De nummer 3, The Pink Piggy’s van zwemvereniging ZPB werd ruim op achterstand gehouden met een aantal van 15.675 meter.

Competitie
Na afloop was er als prijs een appeltaart voor het team. Zaterdag 11 januari 2020 staat de eerste competitiewedstrijd weer op het programma voor de zwemselectie van DWF. In Sliedrecht zal dan het derde deel van de Nationale Zwemcompetitie worden afgewerkt. Sliedrecht24 is mediapartner van DWF.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld